Preguntes Freqüents

Volem facilitar-te una experiència de compra sense complicacions. Aquí tens un recull dels dubtes i preguntes més freqüents dels nostres clients.

A on puc veure la meva comanda?

Per a veure la teva comanda en curs i les anteriors pots iniciar sessió a “El meu compte” i seleccionar “Les meves comandes”.
Puc repetir una comanda?
Sí, si té les mateixes característiques pots seguir els mateixos passos que per veure la teva comanda i trobaràs una opció de “Repetir comanda”.

Com puc fer seguiment de la meva comanda?

Sí, si té les mateixes característiques pots seguir els mateixos passos que per veure la teva comanda i trobaràs una opció de “Repetir comanda”

Feu enviaments internacionals?

De moment no.

Feu enviaments a Ceuta, Melilla i Canàries?

De moment no.

Quin cost té l’enviament?

Com puc fer seguiment de la meva comanda?

Sí, si té les mateixes característiques pots seguir els mateixos passos que per veure la teva comanda i trobaràs una opció de “Repetir comanda”

Quan rebré la meva comanda?

Els nostres enviaments es fan en 24/48h en Península.

Puc recollir la meva comanda presencialment en algun establiment?

Pots venir a buscar la teva comanda online a les nostres instal·lacions a partir de 24h després del mail de confirmació.

Polígon Industrial El Firal c/ Holanda Nº 14
Figueres 17600 (Girona)

Si tinc algun problema amb l’entrega o l’estat dels productes, què puc fer?

Pots fer una devolució del producte en un termini de 14 dies naturals després de l’entrega.

Després d’avaluar el teu cas, si acceptem la teva devolució, necessitarem que et facis càrrec de les despeses d’enviament. El retorn dels diners es farà en un termini màxim de 3 dies. No acceptem devolucions de productes en mal estat per mal ús o incidències després de l’entrega.

Teniu opcions de personalització?

Sí, contacta amb nosaltres i t’informarem de les nostres solucions a mida.

Teniu servei de lloguer de magatzem?

Sí, tenim a disposició dels nostres clients un espai d’emmagatzematge. És un servei que oferim per a les comandes recurrents o de gran volum i així fem l’entrega a mida. Contacta amb nosaltres per informar-te de les condicions.

Puc demanar mostres dels productes?

Sí, posem a l’abast uns lots de mostres per un preu prèviament pactat depenent el tipus de producte. Contacta amb nosaltres per sol·licitar-ho.