Empresa

Globaldis som una petita empresa local amb cobertura nacional. Ens esforcem per oferir les millors solucions d’embalatge tant si són productes a mida com en estoc. Ens caracteritza el nostre tracte proper i professional, tenim un compromís amb la qualitat del que oferim i la satisfacció dels nostres clients.

Som els teus aliats d’embalatge a Girona, la nostra trajectòria i experiència ens avala

La nostra història:
Dels origens humils a una empresa de proximitat

Ens remuntem al 2005, quan en Josep Palomé (director general de Globaldis) va començar aquesta aventura després de deixar el negoci familiar de la fleca i pastisseria.

En Josep va iniciar la seva carrera com a comercial dins d’una empresa de Barcelona i va descobrir que el seu somni era crear el seu propi negoci.

Amb el suport incondicional de la seva família i alguns clients amb el que havia treballat, va començar amb pocs recursos i molta feina per fer. L’emprenedoria no és fàcil, però la seva motivació i perseverança per fer-se forat en un sector molt competitiu i de molta exigència, el va portar a guanyar terreny ampliant i consolidant una cartera de clients fixa.

“Recordo que anava porta a porta per les cases de Girona repartint un flyer amb els meus serveis. Sempre m’ha agradat presentar-me físicament, perquè puc ser jo mateix i penso que estem perdent el contacte amb tanta tecnologia. Els nostres clients valoren les visites presencials.“

Josep Palomé | Director General de Globaldis

La nostra filosofia:
Volem establir una relació propera i transparent

Ens regim per uns valors de proximitat i Km0. Treballem amb els nostres clients per a fer equip amb un tracte humà molt allunyat de les atencions impersonals d’un teleoperador.

Volem que els nostres clients se sentin acompanyats i atesos en tot moment.

Hem crescut i ens hem adaptat a les necessitats de diferents sectors

Amb el pas del temps, gràcies a la diversitat de clients que tenim, coneixem a fons les necessitats de diferents sectors com ara l’alimentació, la logística, la papereria i el comerç electrònic.

Actualment hi ha una creixent demanda d’opcions més sostenibles en els materials d’embalatge, no només per normativa, sinó per consciència.

Volem ser pioners en la utilització de materials reciclats, biodegradables i altres solucions ecològiques.